fooldal1.jpg
szolg.jpg
autorend.jpg
szerviz.jpg
contact.jpg

SERVICII PRESTATE

- Posibilitate de finantare pentru persoane juridice si persoane fizice, evaluare in cel mai scurt timp,cu administrare rapidă,

- Posibilitate de buyback

- Cumpărăm pe loc mașina veche

- Majoritatea vehiculelor livram cu garantie 
-La majoritatea vehiculelor vandute de catre noi,efectuam serviceul inainte de livrare 

Pentru orice  informații suplimentare ne gasiti la meniul ”CONTACT”

CUM COMANZI O MAȘINĂ: 

Mașinile aducem din străinetate la comandă cu specificațiile cerute de clienț. Specialitatea noastră sunt mașinile Hybrid și Electrice, dar putem aduce și alte tipuri de mașini.

Mașinile comandate sunt verificate atât istoric cât și technic, ocazional și cu garanție.

În caz de comandă nu trebuie plătit prețul total, informații suplimentare puteți obține în meniul” CUM COMANZI O MAȘINĂ”

ÎNMATRICULAREA MAȘINII:

Partenerul nostru în câteva zile înmatriculează mașina pe numele clientului. Pentru servicii de înmatriculare trebuie stabilită inițial un termen. În meniul ”CONTACT” puteți obține detalii suplimentere.

VERIFICAREA TECHNICĂ:

Asigurăm și serviciul de verificare technică  printr-un partener de încredere. Înainte de verificare technică oferim reparații complete în servisul nostru.

CREDITARE, ASIGURARE:

Avem mulți ani de experiență în domeniul  creditări și a asigurării. Putem ajuta clientul să găsească cea mai bună variantă pentru ambele servicii.

INTERMEDIERE ÎN VÂNZAREA MAȘINILOR SECOND HAND:

Asigurăm vânzarea mașinii clienților pentru un comision de 1,5%. Noi ne vom ocupa în totalitate de acest serviciu.  Acest serviciu conține spălarea mașinilor interior/exterior și depozitare.