fooldal.jpg
szolg.jpg
rendelés.jpg
szerviz.jpg
kontakt2.jpg

Autórendelés

Vállaljuk akár külföldről is teljes körű ügyintézéssel hibrid, elektromos illetve egyéb más típusú autók beszerzését közületeknek, cégeknek, magánszemélyeknek.

Autórendeléskor Ügyfeleink általában az alábbi kérdéseket teszik fel nekünk: 

Kitől és honnan szerzik be a megrendelt autókat?

 - Európában szerződésben állunk  márkakereskedésekkel, aukciós cégekkel. Kínálatukból kizárólag magánszemélyektől, cégektől beszámolt autókat szerzünk be.

 

Ha Én autót szeretnék vásárolni és úgy döntök, hogy az Önök által javasolt autórendelést választom, mit kell tennem, hogy hozzájussak az általam megvásárolni kívánt gépkocsihoz?

- Igény esetén 200.000 Ft letét/kaució szükséges az autó rendeléséhez (az említett összeg visszalépésnél visszajár). Ha megtaláltuk az igényeinek megfelelő autót belföldön vagy külföldön (szín/évjárat/típus/kilométer, futás/felszereltség stb.), úgy a 200.000 Ft akkor már foglaló összegét az autó vételárának 30%-ára kell kiegészíteni. Mi vállaljuk az autó beszállítását, forgalomba helyezését/átírását. Önnek pedig csak átvételkor kell kifizetnie az autó teljes vételárát - a fent maradt 70%-ot - és az előbb említett költségeket.

 

Milyen minőségi garanciát tudtnak vállalni az Önök által értékesített autókra?

- Mindegyik autó állapot lappal, kilométer garanciával rendelkezik. Továbbá minden tőlünk vásárolt autóra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

 

Minden kedves érdeklődőt arra kérjük, hogy bővebb tájékoztatásért , autórendeléssel kapcsolatos információkért vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik a megadott elérhetőségeiken munkaidőben készségesen válaszolnak leendő Ügyfeleink kérdéseire.

Szebenyi Tamás
Értékesítő

+36-20-252-1000
tamas.szebenyi@hibridauto.hu
www.facebook.com/hibridauto

Nagy Sándor

Értékesítő 

+36-179-9141

sandor.nagy@hibridauto.hu

www.facebook.com/hibridauto